Verbouwing Herenhuis Gedraaide Trap

Herenhuis totaalverbouwing

Dit herenhuis in Amsterdam hebben we een compleet nieuwe uitstraling gegeven. Na het slopen van verschillende delen van het binnenwerk van de oude woning en stijl hebben we (verlaagde) gipsplafonds geplaatst en al het stucwerk en tegelwerk gedaan. Nadat we vervolgens nieuwe kozijnen, deuren en een vlonderterras hebben geplaatst herkende de eigenaar zijn huis niet meer terug.

Verbouwing Herenhuis Verlichte Trap
Verbouwing Herenhuis Slaapkamer
Verbouwing Herenhuis Badkamer

Laat je contactgegevens achter

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Wij transformeren uw herenhuis tot een droomwoning

Iemand die te lang in een herenhuis woont raakt al snel uitgekeken op zijn of haar woning. Gelukkig is het in veel gevallen niet nodig om te verhuizen. Het verbouwen van een herenhuis is voor veel woningbezitters de ideale manier om nieuw leven in hun woning te blazen. Op die manier voelt het herenhuis weer als nieuw en hoeft er niet verhuist te worden.

Herenhuis laten verbouwen

Wilt u uw herenhuis laten verbouwen, renoveren of restaureren door een professionele aannemer? Dan bent u bij Afbouwbedrijf Klaver aan het juiste adres. Ons ervaren team van ruim 40 specialisten transformeren uw herenhuis volledig. Met een prachtig resultaat als gevolg. De afgelopen jaren hebben wij tal van herenhuizen en andere type woningen verbouwd en deze resultaten laten we graag aan je zien. Bij ons heb je korte wachtrijen, hierdoor is jouw herenhuis relatief snel verbouwd.